Начало За Нас Наеми Продажби Виртуален оглед Безплатна консултация Ексклузивен договор Франчайзинг Екип Кариера Контакти

НАШИЯТ ЕКИПДа си добър в своята работа не винаги е резултат от опит или образование. Много често за много професии ключът се крие в съчетанието между определени лични качества, добър ментор и подходяща среда. Консултантът по недвижими имоти е консултант, доверен съветник, приятел, човек, който разбира изискванията и очакванията на клиента.

Ние се водим от идеята за пълно клиентско обслужване - да предложим решения и избор от най- доброто, на най- добрата цена! За целта имаме ясна структура за изпълнение на задълженията ни, както и мотивирани и квалифицирани хора, които да помогнат за случването на тази мисия. Мотивиран да постигне много, екипът на Имоти Василев тм , залага на своето: позитивно мислене, креативност, амбициозност, толерантност, желание за работа, ангажираност, гъвкавост и усет. Успяваме да съчетаем нюхът на добър търговец и този на отличния психолог!

Клиентите са различни, но тези, които са спечелени, са споделили своите най-добри впечатления и многократно са изказали своята благодарност към нас.

"Ето това за нас е най- добрата визия: доволният клиент, който ще се върне отново при нас!"


МЕНИДЖЪР

Владислав Христов

0878639555

[email protected]


КОНСУЛТАНТИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - ОФИС ПРОДАЖБИ


Кристиан Гълъбов

0878537230

[email protected]

Преглед на оферти

Любомир Миланов

0878655505

[email protected]

Преглед на оферти

Николай Павлов

0883255981

[email protected]

Преглед на оферти

Криста Цонкова

0889313017

[email protected]

Преглед на оферти

Габриела Янчева

0884679985

[email protected]

Преглед на оферти