×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

село Дреново къща обзаведен

60 000,00 €

Бърз преглед

ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Нова масивна двуетажна къща, разположена до борова гора във вилната зона на малкото планинско село Дреново! Просторна и слънчева, със следното разпределение - първи етаж - коридор, дрешник, баня с тоалетна, всекидневна със зидана камина и кухненски бокс, покрита веранда с външно барбекю. Втори етаж - три спални, тераса, баня с тоалетна.
Настилките в спалните са на мокет, останалите помещения – теракота и паркет. Под цялата къща има избено помещение. Разполага с двор с изградена малка сграда за съхранение на инструменти и инвентар и основи на гараж за който има издадено строително разрешение! Имотът е целогодишно достъпен и е захранен с ток, водата е от собствен водоизточник!
Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. БЕЗПЛАТНО ПРОФЕСИОНАЛНО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ!!! ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ!!! НАЙ-ИЗГОДНИТЕ КЪМ МОМЕНТА! Код на офертата:"921148218"
ИЛИ

Детайли

ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Нова масивна двуетажна къща, разположена до борова гора във вилната зона на малкото планинско село Дреново! Просторна и слънчева, със следното разпределение - първи етаж - коридор, дрешник, баня с тоалетна, всекидневна със зидана камина и кухненски бокс, покрита веранда с външно барбекю. Втори етаж - три спални, тераса, баня с тоалетна. Настилките в спалните са на мокет, останалите помещения – теракота и паркет. Под цялата къща има избено помещение. Разполага с двор с изградена малка сграда за съхранение на инструменти и инвентар и основи на гараж за който има издадено строително разрешение! Имотът е целогодишно достъпен и е захранен с ток, водата е от собствен водоизточник! Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. БЕЗПЛАТНО ПРОФЕСИОНАЛНО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ!!! ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ!!! НАЙ-ИЗГОДНИТЕ КЪМ МОМЕНТА! Код на офертата:"921148218"

Допълнителна информация

Етаж 1-ви
Област София
Година 1995
Цена на имота 60000
Брой етажи на сградата 2
Квадртатура 180
Разрешително АКТ 16