×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Банкя къща обзаведен

150 000,00 €

Бърз преглед

ул. Георги Бенковски. Прекрасна четириетажна в гр. Банкя с невероятен панорамен изглед и двор 500 м2, с голям гараж (работилница) 40 м2. Къщата и двора са с изцяло южно изложение и с откриваща се панорамна гледка към Люлин планина и Витоша, откриваща се от всички етажи.
Дворът е облагороден и има голяма асма и овощни дръвчета. Над гаража е направена голяма лятна тераса с изглед към планините. Намира се на километър от центъра на тихо и спокойно място сред красива природа.Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. БЕЗПЛАТНО ПРОФЕСИОНАЛНО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ!!! ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ!!! НАЙ-ИЗГОДНИТЕ КЪМ МОМЕНТА! Код на офертата:"95199827"
ИЛИ

Детайли

ул. Георги Бенковски. Прекрасна четириетажна в гр. Банкя с невероятен панорамен изглед и двор 500 м2, с голям гараж (работилница) 40 м2. Къщата и двора са с изцяло южно изложение и с откриваща се панорамна гледка към Люлин планина и Витоша, откриваща се от всички етажи. Дворът е облагороден и има голяма асма и овощни дръвчета. Над гаража е направена голяма лятна тераса с изглед към планините. Намира се на километър от центъра на тихо и спокойно място сред красива природа.Ако желаете да организираме оглед, да получите допълнителна информация или други атрактивни предложения може да се свържете с нас на посочените телефони или чрез фейсбук страницата ни. БЕЗПЛАТНО ПРОФЕСИОНАЛНО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ!!! ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ!!! НАЙ-ИЗГОДНИТЕ КЪМ МОМЕНТА! Код на офертата:"95199827"

Допълнителна информация

Етаж 1-ви
Област София
Година 1987
Цена на имота 150000
Брой етажи на сградата 4
Квадртатура 270
Разрешително АКТ 16